Verkennerweekend – Najaar 2019

Afgelopen weekend hebben de verkenners overnacht op de blokhut! Heel actief maar wel heel leuk! Na het opzetten van de tenten hebben ze weerwolven van Wakkerdam gespeeld, met een spannende sfeer. Daarna lekker bij het vuur nog een chipje, tanden poetsen en naar bed.

De volgende ochtend vroeg op om in het City Centrum MisterX te vinden. Na een lange zoektocht is het iedereen gelukt om hem te vinden. Daarna nog even boodschappen gedaan met zijn alle. Na het teruglopen naar de blokhut zijn we meteen begonnen met koken.
Niet omdat we zo laat terug waren, maar omdat we een stoofpot gingen maken! Toen het vlees eenmaal op het vuur stond, hebben de kinderen lekker film gekeken om te ontspannen na de wandeltocht.. en ook als rust alvast voor de dropping in de avond! Na dat alle corvee gedaan was, hebben zijn ze gedropt. Terug op de blokhut, waren ze moe en zijn ze meteen gaan slapen.

Maar aan al het leuke komt een einde.. de zondag, opruimen en schoonmaken. Net optijd klaar om toch nog af te sluiten met een klein bekend spel. Het was met een klein groepje, maar zeker heel leuk! Bedankt voor het geslaagde weekend allemaal!


0 Shares