Ieder jaar op eerste en tweede kerstdag tovert scoutinggroep St. Aloysius haar blokhut en het daaromheen liggend terrein om tot een aantrekkelijke levende kerststal waarin levende dieren als kippen, konijnen, eenden, schapen en een paard te bewonderen zijn. Ook is er een levende kerstgroep met de drie wijzen, herders, Jozef, Maria en de belangrijkste persoon, (een echt!) kindje Jezus. Ook de kerstman is samen met de kerstengel ieder jaar aanwezig. De scoutingleden lopen in uniform rond om een lekker warm kampvuur brandend te houden.

De deuren van de stal staan ieder jaar op eerste en tweede kerstdag van 13.00u tot 17.00u. Iedereen uit de wijde omgeving is dan samen met ruim 2000 andere bezoekers, van harte welkom om kindje Jezus en de levende kerststal te komen bekijken. De entree is gratis, net als een lekker warm kopje koffie, thee, chocomel of verfrissende limonade! Ook beschuit met muisjes mag niet ontbreken om de geboorte van Jezus te vieren. Er is meer dan voldoende ruimte om te parkeren bij onze blokhut, die tevens rolstoelvriendelijk is.

Dinsdag 15 december:

Woensdag 26 december: