Bevers

Ben je 4, 5 of 6 jaar ?
En vind je het leuk iedere week iets vrolijks of spannends te beleven? Dan is Scouting wel iets voor jou! Je komt dan bij de bevers, dat zijn kinderen van vier tot en met zes jaar die knutselen, spelletjes doen, koken, in het bos spelen en nog veel meer leuke dingen ondernemen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel kennis met je nieuwe vriendjes in huize Hotsjietonia.

Bijeenkomst
Zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Wat doen de Bevers zoal?
8 Januari 2022 - Kampvuur
Kampvuur, heerlijke marshmallows en lekker warme chocomel mét slagroom! Dat is waar onze ochtend om draaide! Gelukkig mogen we met de Bevers gewoon draaien in deze periode. Weliswaar buiten, waar het vandaag een beetje koud was , maar daar hebben we iets op gevonden! De Bevers hebben hout gehaald, zelf gekliefd met de No Axe en een rubberen hamer en Pieter mee geholpen om een lekker vuurtje te stoken. Daar hebben we vervolgens samen heerlijk van genoten!

22 januari 2022 - Dieren!
Dieren! Dat is waar deze 2e week waarin we aan het Rebel insigne werken om draaide. We begonnen de ochtend met diverse buiten spelletjes, zoals Olifanten tikkertje, Raad eens welk dier ik aai? en Welke struisvogel is verdwenen? Na een bekertje drinken, iets lekkers en fijn even opgewarmd te hebben binnen in de blokhut zijn we naar een zorgboerderij in de buurt gelopen waar de Bevers veel (echte) dieren hebben gezien! Schapen, paarden, kippen en geiten werden gespot en bewonderd! Teun wist zelfs een geit naar de groep te lokken met een zelfgemaakt geitenliedje! Een skill waar hij de rest van z'n leven vast z'n voordeel mee kan doen! Tot volgende week Bevers, dan gaan we verder met week 3 van het Rebel insigne!