Griezeltocht Zilst – ‘The man with the mask’

Op zaterdagavond 26 oktober heeft onze Explorergroep weer een paar duizend bezoekers van de Griezeltocht van Zilst door onze blokhut heen gegriezeld! Onze beide zalen waren omgetoverd tot een ware bioscoop! Na ontvangst in de foyer werden alle bezoekers naar zaal 1 of naar zaal 2 toe gebracht. Door een niet te spraakzame en redelijk eng ogende zaalbeheerder werden alle bezoekers op hun stoelen gezet.

Een angstaanjagende film over een gijzeling, een man met een masker en een enge clown in de kledingkast volgde. Daarbij is het natuurlijk nooit heel comfortabel als de zaalbeheerder rond blijft lopen en achter zijn bezoekers blijft staan…. Tegen het einde van de film sprongen sommige bezoekers tegen het plafond! Het bleek namelijk dat the man with the mask in de bioscoop zaal aanwezig was en hij een onverwachts bezoek bracht aan diverse bioscoop bezoekers.

Toen de film was afgelopen mochten alle bezoekers verder onze bioscoop in. Onze bezoekers passeerden de gang met clowns om vervolgens aan de andere kant van de bioscoop het gebouw te verlaten. Bij het zicht op een tafel vol clowns die een bordspel zaten te spelen, dachten velen dat het enge gedeelte wel voorbij was. Wat ze alleen niet zagen, waren de clown met de kettingzaag en de clown met het luchtdrukkanon. Het hart van onze bezoekers maakte dus nog een sprongetje voordat ze de poort weer bereikten.

Eng? Check zelf de foto’s maar! De video’s zijn te bekijken op onze Facebook pagina!

0 Shares