Circus Renz – Welpenkamp 2017 – Veghel

In de eerste week van de zomervakantie is onze Welpengroep op zomerkamp geweest in Veghel! De hele week hebben de Welpen zich bezig gehouden met het thema circus.

De circusdirecteur van Circus Renz had namelijk een beloning gekregen van een van zijn medewerkers. Dit omdat hij een geweldige circusdirecteur is! De brief die hij had gekregen zat alleen onder de inktvlekken. Daardoor was het niet duidelijk door wie de brief was gestuurd, of waar de beloning lag. Daarom had de circusdirecteur onze Welpen-Speurneuzen ingeschakeld.

Tijdens de week zijn de Welpen op kamelensafari geweest, waren er een bonte avond en een echt gala. Ook hebben de Welpen verschillende spellen gespeeld in het bos, zijn ze op expeditie Circusson geweest én zijn er liedjes gezonden bij, en marshmallows gebakken boven het lekker warme kampvuur.

Door alle activiteiten deze week, konden de Welpen hints verzamelen waarmee de ‘verdachten’ een voor een werden afgestreept. Aan het eind van de week kwamen de Welpen er achter dat de muzikant de beloning aan de directeur had gegeven!! Als bedankje hebben de Welpen kaartjes voor Toverland gekregen van de circusdirecteur, waar we tijdens de laatste kampdag dankbaar gebruik van hebben gemaakt.

Na een laatste avond bij het kampvuur, was het alweer tijd om naar huis te gaan en lekker bij te slapen en te dromen over een super vermoeiende, maar bovenal gezellige en geslaagde kampweek!

Welpenkamp 2017

Welpenkamp 2017

0 Shares