Levende kerststal 2020

“Even een gekke bek trekken!”

Zo hebben we vorig jaar de levende kerststal afgesloten. De dagen hierna zijn alle bouwwerken, spullen, pakken en alles wat er bij een kerststal komt kijken opgeruimd en zijn de eerste voorbereidingen voor dit jaar getroffen. Maar jammer genoeg is er dit jaar iets voorgevallen waar ze bij de geboorte van Jezus nooit op hebben kunnen anticiperen.

Dit jaar blijven onze deuren gesloten! De herders blijven de wacht houden op hun kudde dieren, Jozef en Maria nemen een hotelletje, de 3 wijzen lopen een blokje om, Jezus wordt een jaar uitgesteld en zelfs de frikandellen van het gezellige kampvuur laten we in de vriezer liggen.

De kerststal mag dan wel stil liggen, maar bij scouting Sint Aloysius zitten we zoals jullie van ons gewend zijn nooit stil! Dit jaar brengen we de kerststal naar jullie thuis. We kunnen dan wel niet op de koffie komen, maar we zullen via onze facebook en onze website heel december terugblikken naar de voorgaande jaren van onze levende kerststal.

Houd onze facebookpagina in de aanloop naar kerst dus goed in de gaten, want we delen leuke kiekjes en gezellige verhalen. Tijdens de kerst komen wij met een leuke verassing. We brengen het kerstgevoel eens naar jullie thuis.

Houd onze facebookpagina de komende maand dus in de gaten, en delen zou natuurlijk enorm fijn zijn!

KLIK HIER OM NAAR DE PAGINA VAN DE LEVENDE KERSTSTAL TE GAAN!

0 Shares