Welpenkamp 2020 – De Gouden Mango

In de eerste week van de basisschoolvakantie, ging onze Welpengroep op zomerkamp!

In hun eigen kampbubbel zijn onze Welpen op zoek gegaan naar de Gouden Mango, die eens per 100 jaar geplukt kan worden. Toevallig dit jaar ergens rondom het kampterrein in Bergeijk. Op hun zoektocht kregen de Welpen hulp van Roli de Olifant, Schildpad Bertus, Oehoe de Uil en nog veel meer dieren! Tijger Ward probeerde onze Welpen echter te stoppen en het vinden van de Gouden Mango extra moeilijk te maken….

De Welpen beleefden een week vol avonturen. Ze gingen onder andere met de huifkar naar Natuurtuin ’t Loo, lasergameden in het bos, zijn met een échte boswachter op ontdekkingstocht gegaan en kregen scheikunde les van professor Jo H2O, van Mad Science. Ook kwam er een theaterdocente langs en speelden we veel verschillende spellen op ons eigen terrein en in het bos. Kortom, een ontzettend gezellige en spannende week!

Door al het zoek en gepuzzel wisten de Welpen uiteindelijk de Gouden Mango te vinden. En wat bleek, de Gouden Mango was gevuld met prachtige insignes voor op de blouse!! Een mooi aandenken aan het geweldige zomerkamp.

0 Shares