Explorer- en Pivoweekend – Bocholt 2018

Vorig weekend zijn onze Explorers op weekend geweest naar het mooie plaatsje Bocholt. Daar hadden we vlak over de grens van België een mooi huisje gevonden met een grasveld met stookplek ernaast.
Nadat we onszelf ingewijd hadden in het huisje hebben we gezamenlijk lekker gebarbecued. Daarna hebben we onze eerste avond gezellig afgesloten met een drankje aan het kampvuur.
Op Zaterdag hadden we na een goed ontbijt besloten dat we graag naar een trampolinepark wilde gaan, dus waren we daar al snel te vinden. Na een uur te hebben gesprongen zijn we met het enorm warme weer doorgereden naar een natuur zwembad in Maasmechelen. Daar hebben we de rest van de middag lekker gezwommen en in de zon gelegen. Ook deze dag hebben we na een leuk bordspel weer afgesloten met een drankje aan het kampvuur.
Zondag zijn we na het opruimen van het huisje vertrokken richting Maastricht. Daar hebben we de noordelijke grotten bezocht. Na de interessante rondleiding door het enorme gangenstelsel zijn we naar het centrum van de stad gegaan. Een deel van de groep heeft een stadswandeling gemaakt, en de rest heeft de middag doorgebracht op een terrasje omdat alle winkels gesloten bleken te zijn.
Tegen het avonduur zijn we terug gereden naar Veldhoven, waarna iedereen weer richting huis ging.

0 Shares