Kerstpakket

Op 1e en 2e kerstdag heeft Scouting Sint Aloysius dit jaar jammer genoeg geen kerststal. Omdat we natuurlijk nooit stilzitten bieden we dit jaar kerstpakketten aan. Het kerstpakket bestaat uit wat leuks en lekkers voor jong en oud. Dit om ons kerstgevoel bij jullie thuis brengen.

We bieden u 2 kerstpakketten aan, een van 5 euro en een van 10 euro. Combineren is natuurlijk mogelijk, want het zijn verschillende pakketten. De inhoud blijft nog even een verassing. De kerstpakketten worden tijdens de kerstdagen door ons bezorgd tussen 13:00 en 17:00 of u kunt ze zelf ophalen tijdens de kerstdagen tussen 13:00 en 15:00.

De kerstpakketten kunnen tot uiterlijk 20 December besteld worden. Hierna gaan we deze samenstellen.

Klik op de onderstaande link om je kerstpakket te bestellen:

Het bestellen van kerstpakketten is helaas niet meer mogelijk!
Houd volgende jaren onze website en facebookpagina in de gaten voor onze kerstactiviteiten.

Vragen & Antwoorden

Voor vragen en/of opmerkingen: Mail naar kerststalzeelst@hotmail.com

Hoe kan ik betalen?
Bij het in ontvangst nemen van uw pakket kunt u het pakket cash betalen. Zorg dus dat u dit geld in huis hebt!

Wordt er winst gemaakt?
Nee, er wordt dit jaar geen winst gemaakt voor de groepen. Uw pakketwaarde is daadwerkelijk wat u betaald. Wilt u de kerststal sponsoren? Dit kan zeker! Donaties zijn altijd welkom.

Hoe ver wordt er bezorgd?
Er wordt bezorgd in een straal van 6 kilometer rondom onze blokhut aan de Blaarthemseweg 90 in Veldhoven. Woon je te ver? Dan kan je het pakket ophalen.

Wanneer wordt er bezorgd?
De kerstpakketten worden op de door u gekozen kerstdag bij het doorgegeven adres bezorgd tussen 13:00 en 17:00 uur. Komt dit niet uit? U kunt de pakketten ophalen op het moment dat u uitkomt.

Corona?
De uitgifte van de kerstpakketten gaat geheel volgens de geldende maatregelen. We letten bij het samenstellen van de pakketten ook goed op de hygiëne.

Wanneer weer kerststal?
We hebben dit jaar de organisatie van de levende kerststal al in volle gang ingezet. Jammer genoeg is er met de laatste maatregelen roet in het eten gegooid. Opbouwen is hierdoor nagenoeg onmogelijk, en zo kunnen we dus niets voor jullie neerzetten. We hopen natuurlijk volgend jaar tijdens de kerstdagen voor iedereen open te kunnen.