75 Jaar Scouting Sint Aloysius

Scouting Sint Aloysius 75 jaar: Jubileumfeest

Hoera! Scouting Sint Aloysius bestaat 75 jaar! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Samen met andere leden, ouders, vrijwilligers, oud-leden, bekenden en omliggende verenigingen ben je uitgenodigd voor ons jubileumfeest op zaterdag 25 juni.

Op deze pagina vind je alle info over ons feest. We vragen je ook via onderstaand formulier aan te melden.

Algemene informatie:
Het feest is alleen voor genodigden, eventueel met partner. Tijdens het feest is er een open bar, waarbij aan iedereen is gedacht. Na de speciale opening zal er tijdens de avond gespeeld worden door een band, waarna het feest om 01.00 uur afgelopen zal zijn.

Tijden:
Zaterdag 25 juni 2022
Inloop: 20.00 uur
Start feest: 21.00 uur
Eind: 01:00 uur

Locatie:
Blokhut ’t Jikt
Blaarthemseweg 90
5502 JW in Veldhoven

Aanmeldingen:
Gelieve voor 20 juni aan te melden via onderstaand formulier. Ben je als groep uitgenodigd? Dan willen we je vragen om je dan ook als één groep aan te melden. Zo houden we het overzichtelijk. Ook als je als genodigde een partner meeneemt graag samen aanmelden.

De jubileumcommissie is via de mail te bereiken: scoutingzeelst75@gmail.com