Lidmaatschap & Contributie

Laat je uitdagen! Al vanaf dat je vier jaar bent, kan je lid worden van Scouting Sint Aloysius. Voordat je lid wordt van onze vereniging, mag je altijd eerst vier keer gratis komen kijken. Je kan dan kennismaken met de groep en de activiteiten die ze doen. Na de vierde keer besluit je of je wel of geen lid wil worden van de groep. Mocht je besluiten om lid te worden, betaal je vanaf de vijfde keer contributie.

De contributie bij onze vereniging is € 9,- per maand per jeugdlid, en wordt per kwartaal betaald.

Benieuwd in welke groep jij terecht komt? Kijk dan bij het overzicht van onze speltakken!

Kom je graag een keertje kijken bij een van onze groepen, of ontvang je graag meer informatie? Neem dan contact op met info@Scouting-Aloysius.nl

Stichting Leergeld

Als er een gezin geen geld heeft om een kind mee te laten doen met schoolse- en buitenschoolse activiteiten, kan Stichting Leergeld helpen. Zo kan ook het lidmaatschap bij onze vereniging door deze stichting worden betaald. Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Leergeld Veldhoven!